Forside »

Nyheder

Scan Underlay CERTIFICERING; Indoor Air Comfort GOLD

Siden den 4. April 2017 har vi været utrolig stolte af at kunne tilbyde vores første Gold Certificate "Indoor Air Comfort GOLD - certificerede produkt" til vores upcycled tekstil-gummi FLOOR UNDERLAY og UNDER SCREED INSULATION FOR CONCRETE. Certifikatet viser yderligere overholdelse af kravsspecifikationer for produktemissioner, som udstedes af de fleste relevante miljømærker og lignende specifikationer i EU. Vores certificerede produkter er dem med de laveste emissioner i klassen og er derfor gode for indeklimaet.


Scan Underlay: Innovation for ydeevne og bæredygtighed

Vores virksomhed blev grundlagt af ingeniør og opfinder Carsten Andersen fra Århus. Et helt liv med genbrug og genanvendelse har inspireret ham til at skabe dette nye, revolutionerede lette underlagsprodukt med ekstraordinære akustiske fordele.

Læs mere

Sådan vælger du gulvunderlag

Ved design af de steder, vi tilbringer vores hverdag, det være sig hjemme, på arbejdspladsen, og i de virksomheder vi besøger, er komforten og trivslen for beboerne lige så vigtigt som det fysiske udseende på omgivelserne og arkitekturen.

Læs mere

Tweets from @ScanUnderlay