Home »

Lydmåtte til byggeri

En lydmåtte til industri bruges ofte, når man konstruerer bygninger i flere etager. Lyddug til etagebyggeri sørger for, at lyden mellem etager dæmpes, og mindre støj giver bedre bygninger og gladere beboere.

Lyddug til byggeindustrien er et must

I dag er lyddug til byggeindustrien en populær vare, og det hænger blandt andet sammen med, at det mere eller mindre er blevet standard, at akustik og lyddæmpning tænkes ind i enhver bygningsproces. Hos Scand Underlay er vi specialister i gulvunderlag til etagebyggeri, herunder lyddug til byggeindustrien.

Kært barn har mange navne

En lydmåtte til byggeri er ét ord for vores fantastiske produkt, der dog også går under andre navne som lyddug til byggeindustrien eller gulvunderlag til etagebyggeri. Der er tale om samme produkt, der dog fås i forskellige udgaver alt efter, hvilken type gulv, der skal lægges.

Høje standarder og kvalitetsprodukter

Vi arbejder hver eneste dag hårdt for at give vores kunder den bedste service og de bedste produkter. Vores høje standarder og kvalitetsløsninger har blandt andet gjort os til den stolte leverandør af lydmåtte til byggeri på næsten 20.000 m2.

Miljøvenlige genbrugsprodukter

Når vi producerer vores gulvunderlag til etagebyggeri er det vigtigt for os, at kvaliteten er i top. Det er også vigtigt, at der er tænkt på bæredygtigheden.

  • Vi genanvender gummi, der ikke længere kan bruges til at producere dæk
  • Vi skaber lyddug til etagebyggeri med en lang levetid
  • Vores lyddug til etagebyggeri kan genbruges, hvis gulvene på et senere tidspunkt skal skiftes
  • 50% af den energi, vi bruger i produktionen, er vindenergi
  • Vores støjdæmpende gulvunderlag er produceret ved hjælp af 50% vindenergi

Nemt at installere

Vores lydmåtte til byggeri er nem at installere. Den kan skæres til, så den passer til lige de mål, du skal bruge, og herfra er det bare om at følge de medfølgende instruktioner.

Kontakt os og hør mere

Er du nysgerrig og vil gerne høre endnu mere om gulvunderlag til etagebyggeri, så tag endelig fat i os. Du kan ringe til os på 81 77 27 86 eller sende os en mail på info@scanunderlay.dk. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål om lyddug til etagebyggeri.