Home »

Lyddæmpende materialer

Når vi producerer fiberdug til lyddæmpning anvender vi markedets bedste lyddæmpende materialer. Det gør vi, så vi kan være sikre på i sidste ende at stå med det bedst mulige produkt i hænderne.

Mindre støj med fiberdug til lyddæmpning

Med vores fiberdug til lyddæmpning, der er lavet med de allerbedste lyddæmpende materialer, kan støj mellem etager og i de enkelte rum dæmpes betydeligt. I rummet kan støjen sænkes med op til 30%, og støjen mellem etager kan mindskes med op mod 26dB.

Lyddæmpende materialer og andre gode egenskaber

Vores fiberdug til lyddæmpning har mange gode egenskaber, hvoraf de fremragende lyddæmpende materialer kun er én af dem.

  • Letvægtsmateriale, der er nemt at installere
  • Godkendt til brug sammen med gulvvarme
  • Lugtfrit materiale med lavt indhold af organiske opløsningsmidler
  • Modstandsdygtigt over for mug og skimmelsvamp
  • PVC-frit produkt lavet af genbrugsgummi fra lokal dækproduktion

Genbrug og bæredygtighed

Vores produktion er baseret på genbrug og det, der kaldes 'upcycling'. Upcycling handler om at genanvende produkter, der ikke længere kan bruges til deres oprindelige formål. Det er det, vi gør, når vi bruger gummi fra lokal dækproduktion til at fremstille vores fiberdug til lyddæmpning. På den måde gør vi vores produktion så bæredygtig som muligt.

Nemt at gå til

Vores produkter er simple og nemme at gå til. De er lavet af letvægtsmaterialer og kan uden problemer skæres til, så de passer til de specifikke mål på dit gulv. De kan lægges ned direkte på undergulv af både beton og træ, og så skal du ellers bare følge instruktionerne, der følger med.

Vil du høre mere? Så kontakt os

Vi er enormt begejstrede for vores produkt, og vil altid gerne tale med vores kunder og gøre dem klogere på de mange fordele og muligheder. Derfor er du meget velkommen til at ringe til os på 81 77 27 86 eller skrive til os på info@scandunderlay.dk. Så kan vi tage en snak om mulighederne for lige netop dig og dine behov.