Forside »

Fordele

Et bæredygtigt produkt der tager hånd om dine gamle dæk

Hos Scan Underlay værdsætter vi design og teknologi med fokus på miljøet. Derfor har vi en ansvarsbevidst og miljørigtig produktion som ikke afgiver skadelige stoffer i processen, er CO2 neutral, og ikke har en masse spild til overs.

Download Brochure (EN) » Download Brochure (DK) »

Scan Underlay Envirement Friendly

Upcycled materiale

Scan Underlay produkterne er fremstillet af udtjente dæk, der omdannes til et patenteret gummitekstil. Resultatet er et bæredygtigt og langtidsholdbart produkt af en meget høj kvalitet.

Op til 26 dB lydreduktion hos underboen

Vores konstruktion af gummitekstilet sikrer, at lyden absorberes og fordeles jævnt ud i produktet. Underboen generes således mindre af diverse hverdagslyde.

Kvalitet og holdbarhed

Acoustic Silence produkterne holder strukturen, bevarer styrken og forbliver åndbare gennem hele byggeriets levetid hvor det anvendes.

Velegnet til gulvvarme

Vores produkter er godkendt til gulvvarme, og sikre at anvende i nærheden af rør. Lyddugen kan tåle temperaturer i et spænd på -25°C til 90°C.

Nem udlægning

Vores produkter har en vægt der er nem at arbejde med. Faktisk kan en enkelt mand udføre arbejdet selv, hurtigt og simpelt. Produkterne er også nem at klippe og skære i, hvis en særlig justering ønskes.

Genanvendelse

Vores produkter kan til enhver tid genbruges af os, og få nyt liv i sin gamle skikkelse. Det er en uendelig livscyklus, hvor kvaliteten ikke påvirkes, kaldet cradle to cradle.

Op til 30% lydreduktion i et rum

Oplev at lyden af fodtrin dæmpes, samtaler mister deres ekko, og generelle lyde generer mindre.

Lav VOC / indeholder ikke PVC

I emissionstest klassificeres Scan Underlay produkterne i kategori A+ for Europa og er i overensstemmelse med California Department of Public Health 2010 Emission Standards. Desuden indeholder de ikke PVC.

CO2-besparelser

Vi er utrolig stolte af, at vi bruger 50 % vindenergi på Scan Underlays fabrik. Og takket være brugen af genbrugte dæk, som ellers ville havne på lossepladsen, er CO2-besparelserne gode for miljøet.

Produceret i Danmark

Designet og produceret i Danmark, Scan Underlay er på forkant med den bæredygtige revolution. Vores omtanke for kloden og arbejdsmiljøet sker i henhold til høje standarder.