Forside »

Fordele

Næste generation ydeevne, designet til menneskelig komfort

Hos Scan Underlay værdsætter vi design og teknologi med fokus mennesker, hvorfor vi designer vores produkter med udgangspunkt i akustik og fysisk komfort. Vores fokus på mennesker er desuden centreret omkring optimering af lydfordeling og installation.

Download Brochure (EN) » Download Brochure (DK) »

Scan Underlay Envirement Friendly

Upcycled materialer

Scan Underlay produkterne er fremstillet af brugte upcycled dæk, der er omdannet til et patenteret gummi-tekstilmateriale. Resultatet er et holdbart produkt, der langt overgår stabiliteten hos traditionelle underlag.

Op til 26 dB støjreduktion hos underboen

Vores revolutionerende gummi-tekstil teknologi sikrer, at lyden forsvinder ind i produktet. Underboerne bliver ikke forstyrret af hverdagslyde som fodtrin på gulvet, grædende børn, tv-lyd - kun Acoustic Silence™.

Kvalitet og holdbarhed

Scan Underlay produkterne holder formen, bevarer styrken og de fugtafvisende egenskaber i hele produktets levetid. Desuden bevarer de deres format under tunge møbler eller slid fra gangtrafik.

Velegnet til gulvvarme

Vi elsker gulvvarme om vinteren. Scan Underlay produkterne kan modstå temperaturer fra -25 grader Celsius til 90 grader Celsius.

Nem og ryddelig installation

Vores produkter er lette, kræver ikke temperaturregulering og er nemme at afklippe til ønsket størrelse og facon. Lægges direkte ovenpå beton- eller træudergulv. Følg producentens anvisninger.

Genbrug og genanvendelse

Scan Underlay produkterne kan genbruges, hvilket betyder, at du ikke behøver udskifte underlaget, når du udskifter gulv. Vi tager brugte produkter med tilbage til vores fabrik til genindvinding.

Op til 30 % støjreduktion i rummet

Gangtrafik understøttes og dæmpes af Scan Underlay Acoustic Silence, og lyde i rummet tilpasses efter samtale- eller de akustiske forhold uden ekko.

Lav VOC / indeholder ikke PVC

I emissionstest klassificeres Scan Underlay produkterne i kategori A+ for Europa og er i overensstemmelse med California Department of Public Health 2010 Emission Standards. Desuden indeholder de ikke PVC.

CO2-besparelser

Vi er utrolig stolte af, at vi bruger 50 % vindenergi på Scan Underlays fabrik. Og takket være brugen af genbrugte dæk, som ellers ville havne på lossepladsen, er CO2-besparelserne gode for miljøet.

Produceret i Danmark

Designet og produceret i Danmark, Scan Underlay er på forkant med den bæredygtige revolution. Vores omtanke for kloden og arbejdsmiljøet sker i henhold til høje standarder.